Countryman anulon vizitën në Kosovë

Countryman anulon vizitën në Kosovë Ndihmës-sekretari amerikan i shtetit për Evropën dhe Azinë, Thomas Countryman ka anuluar vizitën në Kosovë, të parashikuar për ditën e mërkurë.
Ende nuk dihen shkaqet e këtij vendimi.

Diplomati amerikan ka qenë dje në krye të delegacioni amerikan në Grupin Ndërkombëtar Drejtues, që përbëhet nga shtetet e mëdha që kanë njohur pavarësinë e Kosovës.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?ref=rss&id=203606
English Italiano Deutsch Russian Türk Greek