Banka e Shqipërisë: 2010 viti i rekordit në investimet e huaja

Banka e Shqipërisë: 2010 viti i rekordit në investimet e huaja

Banka e Shqipërisë bën të ditur se investimet e huaja direkte në 2010 shënuan vlerën rekord prej 837 milion euro. Referuar statistikave, kjo vlerë shënon rritjen prej 23%, krahasuar me vitin 2009, duke u regjistruar si vlera më e lartë e investimeve të huaja vjetore. Ekpertët vlerësojnë se investimet e huaja direkte janë një faktor i rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të vendit dhe garanci për ritmet e rritjes ekonomike edhe në të ardhmen.


ShtypiDites
English Italiano Deutsch Russian Trk Greek
Big Brother Albania 6, Tirana Hotels walmart coupons Office Depot Coupons bed bath and beyond coupon kohls coupons free coupons gazeta celesi Shakespeare Quotes What is ADHD Swag Quotes