Imuniteti, PD: Politikanët të heshtin, tani është radha e qytetarëve

Imuniteti, PD: Politikanët të heshtin, tani është radha e qytetarëve TIRANE - Partia Demokratike e cilëson si absurde kërkesën e socialistëve për kushtëzimin e referendumit për imunitetin, me referendume për çështje të tjera.

Në një konferencë për shtyp nga selia blu, zëdhënësja e PD-së Silvi Bardhi theksoi vendosmërinë e demokratëve për të thirrur referendumin dhe për të respektuar zërin e qytetarëve.

Sipas PD-së, tashmë ka ardhur koha që politikanët të heshtin, pasi është radha e qytetarëve për të vendosur nëse do të shembet muri i imunitetit. 

“Tre ditë më parë Rama, me moton jemi për heqjen e imunitetit por nuk lejojmë heqjen e tij, nuk lejoi që të votohej projekti për heqjen e imunitetit 3 ditë më parë. Me këtë akt ai shkelmoi ëndrrën europiane të të rinjve. Tani ai deklaron se do të kushtëzojë referendumin për çështjen e imunitetit me çështje të tjera. PD deklaron se referendumi do të thirret dhe zëri i qytetarëve do të respektohet plotësisht.”- u shpreh zëdhënësja e PD-së.
http://www.balkanweb.com/shqiperi/2685/imuniteti-pd-politikanet-te-heshtin-tani-eshte-radha-e-qytetareve-98675.html
English Italiano Deutsch Russian Trk Greek