PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të gazetave të publikuara sot më 8 mars 2010:

Gazeta “Bota sot” 

MOHIMI I EKZISTENCËS SË SHQIPËTARËVE NË KOSOVË
Miqtë e hidhëruar

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Strategjia e fshehtë për veriun, bashkim apo ndarje?!
Qeveria nuk bënë asgjë të ndalojë planëprogramet serbe

Gazeta “Epoka e re” 

GJILANI I KTHEHET FUSHATËS
Sot fillon fushata parazgjedhore për kryetar të komunës së Gjilanit. Zgjedhjet për të tretën herë mbahen më 14 mars. 
Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
150 mijë nënshkrime kundër procesit ndaj Kurtit 
KFOR-i ngrinë raportet me FSK-në 

Gazeta “Express” 

ARIHET MARRËVESHJA
Ministria e Transportit dhe Kompania “Bachtel” kanë arritur marrëveshje për ndërtimin e autostradës Morinë – Besi. Të enjten nënshkruhet kontrata. Autostrada do të realizohet duke u ndarë në segmente të caktuara dhe vlera e saj do t’i afrohet 700 milionë eurove.

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Shkrirje, jo koalicion
Nervozohet KFOR-i 

Gazeta “Koha Ditore” 

PA “NJË LLOJ NJOHJEJE” TË KOSOVËS SERBIA NUK MUNDET NË BE
Diplomat të lartë të vendeve të BE-së janë shprehur se “pa marrë parasysh se tash për tash Serbisë si kusht nuk i parashtrohet njohja formale e shtetit të Kosovës, është iluzore të besohet se pa njolloj njohjeje Serbia të mund të përparojë në procesin e anëtarësimit në BE. “Serbia pa Kosovën do të negociojë me BE-në”, thonë diplomatët evropian

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
ICO-ja mbështet KFOR-in pë “prishjen” me FSK-në
150 mijë nënshkrime për mbrojtjen e Albin Kurtit 

Gazeta “Kosova Sot”

PRONAT KOSOVARE JANË SHITUR JASHTË

Ish-objekti i ndërmarrjes shoqërore maqedonase “Treska” i cili ndodhet përball hotelit Grand, është shitur në Maqedoni dhe tani ky objekt është plotësisht legal. Si ky edhe objektet e tjera nuk kanë figuruar në listën e AKP-së. Gjykatat kosovare njohin vetëm vendimet e AKP-së dhe asnjë vendim tjetër 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Harrohet riformatizimi, ndryshimet pas zgjedhjeve 
Kosova merr pjesë në samitin e BE-së në Sarajevë

Gazeta “Lajm” 

TOLERANCË PREJ ZORIT!
Mosimplementimi i kurrikulave të Kosovës në shkollat në gjuhën serbe, nga Ministria e Arsimit arsyetohet me pengimin e vazhdueshëm të këtij procesi nga Serbia. Për padëgjueshmëri, mësuesit serbë vazhdojnë të marrin nga dy paga! Partitë opozitare e kritikojnë punën e bërë deri më tani nga ministria, ndëraq vlerësojnë se kjo çështje është dashur të zgjedhje, meqë e obligon Kushtetuta e Kosovës 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Ndahet Kosova, ndahet Ballkani 
Vendimi i ngutshëm

Gazeta “Zëri”

KEK-un s’do ta blejë askush
Divizioni i Distribucionit dhe Furnizimit nuk po zgjon interesim tek investitorët e huaj

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Vazhdon pezullimi KFOR - FSK
Epopeja e UÇK-së mbyllet me “Natën e zjarreve” 


Kosova Press
English Italiano Deutsch Russian Türk Greek
Big Brother Albania 6, Tirana Hotels walmart coupons Office Depot Coupons bed bath and beyond coupon kohls coupons free coupons gazeta celesi Shakespeare Quotes What is ADHD Swag Quotes