PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të gazetave të publikuara më datën 11 mars 2010: 

Gazeta “Bota sot” 

KFORI-i TË RHIQET, FSK-së I KTHEHEN ARMË T JOMILITARE
NATO heq pezullimin ndaj FSK-së 

none; color: #000000; padding: 0px; margin: 0px; border: initial none initial;" />Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
EULEX-i nuk mund të pranohet më tej si neutral 
Banka Botërore jep 20 milionë dollarë kredi me interes 0.5 pë r qind!

Gazeta “Epoka e re” 

FUQITË E MË DHA DEMANTOJNË SHPIFJET NDAJ MEDIAVE 
Kuinti ka parë raportet në mediume me burime – individë të paemëruar, të cilët pohojnë se i deklarojnë pikëpamjet apo qëndrimet e qeverive të Kunitit. 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Tërmet me epiqendër në Istog 
KFOR-i vazhdon bashkëpunimin me FSK-në 

Gazeta “Express” 

E DRIDHI PAK 
Për 5 sekonda Kosova u dridh. Njerëz të frikësuar dolën jashtë shtëpive, banesave dhe vendeve të punës. Pë r një kohë ra edhe rrjeti telefonik. Tërmeti me epiqendër afër Istogut kishte fuqinë prej 5.2 ballë të Rihterit. 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Shtyhet verdikti i GJND’së 
QUINT’i thotë jo

Gazeta “Koha ditore” 

SPANJA DHE ITAILAI KË RKOJNË NJË FAZË TË RE TË BE-së NË BALLKAN
Letë r italiano-spanjolle për Konferencë n BE-Ballkan 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Vërtetohen shkeljet ligjore në tenderin për targa 
Kuinti mohon se Thaçit i kërkohen ndryshime 

Gazeta “Kosova Sot”

KFOR-i VAZHDON BASHKË PUNIMIN ME FSK-në 
Presidenti Sejdiu e kryeministri Thaçi u dakorduan me gjeneralin Bentler për vazhdimin e bashkëpunimit midis KFOR-it dhe FSK-së 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Të rmet 5.2 shkallë sh në Kosovë , pa pasoja në njerëz 
Dridhet Kosova 

Gazeta “Lajm” 

RRUGAÇË T, NË DUBRAVË !`
Intervistë me Florian Krasniqin, shqiptaro-amerikani që ndihmoi luftë n e UÇK-së 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Pajtohen 
Dridhet Kosova 

Gazeta “Zëri” 

RIFORMIM APO LARGIM I TË KORRUPTUARË VE 
Pas zgjedhjeve në Gjilan, Kryeministri mbetet në dilemë për riformatizim 

Vijojnë disa nga titujt Polici i harruar 
Quint: Nuk kemi kërkuar ndryshime në qeveri 


Kosova Press
English Italiano Deutsch Russian Türk Greek
Big Brother Albania 6, Tirana Hotels walmart coupons Office Depot Coupons bed bath and beyond coupon kohls coupons free coupons gazeta celesi Shakespeare Quotes What is ADHD Swag Quotes