PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

PASQYRA E SHTYPIT KOSOVAR

Më poshtë vijojnë disa nga titujt kryesorë të gazetave të publikuara më datën 11 mars 2010: 

Gazeta “Bota sot” 

KFORI-i TË RHIQET, FSK-së I KTHEHEN ARMË T JOMILITARE
NATO heq pezullimin ndaj FSK-së 

none; color: #000000; padding: 0px; margin: 0px; border: initial none initial;" />Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
EULEX-i nuk mund të pranohet më tej si neutral 
Banka Botërore jep 20 milionë dollarë kredi me interes 0.5 pë r qind!

Gazeta “Epoka e re” 

FUQITË E MË DHA DEMANTOJNË SHPIFJET NDAJ MEDIAVE 
Kuinti ka parë raportet në mediume me burime – individë të paemëruar, të cilët pohojnë se i deklarojnë pikëpamjet apo qëndrimet e qeverive të Kunitit. 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Tërmet me epiqendër në Istog 
KFOR-i vazhdon bashkëpunimin me FSK-në 

Gazeta “Express” 

E DRIDHI PAK 
Për 5 sekonda Kosova u dridh. Njerëz të frikësuar dolën jashtë shtëpive, banesave dhe vendeve të punës. Pë r një kohë ra edhe rrjeti telefonik. Tërmeti me epiqendër afër Istogut kishte fuqinë prej 5.2 ballë të Rihterit. 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Shtyhet verdikti i GJND’së 
QUINT’i thotë jo

Gazeta “Koha ditore” 

SPANJA DHE ITAILAI KË RKOJNË NJË FAZË TË RE TË BE-së NË BALLKAN
Letë r italiano-spanjolle për Konferencë n BE-Ballkan 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Vërtetohen shkeljet ligjore në tenderin për targa 
Kuinti mohon se Thaçit i kërkohen ndryshime 

Gazeta “Kosova Sot”

KFOR-i VAZHDON BASHKË PUNIMIN ME FSK-në 
Presidenti Sejdiu e kryeministri Thaçi u dakorduan me gjeneralin Bentler për vazhdimin e bashkëpunimit midis KFOR-it dhe FSK-së 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Të rmet 5.2 shkallë sh në Kosovë , pa pasoja në njerëz 
Dridhet Kosova 

Gazeta “Lajm” 

RRUGAÇË T, NË DUBRAVË !`
Intervistë me Florian Krasniqin, shqiptaro-amerikani që ndihmoi luftë n e UÇK-së 

Vijojnë disa nga titujt tjerë të kësaj gazete: 
Pajtohen 
Dridhet Kosova 

Gazeta “Zëri” 

RIFORMIM APO LARGIM I TË KORRUPTUARË VE 
Pas zgjedhjeve në Gjilan, Kryeministri mbetet në dilemë për riformatizim 

Vijojnë disa nga titujt Polici i harruar 
Quint: Nuk kemi kërkuar ndryshime në qeveri 


Kosova Press
English Italiano Deutsch Russian Türk Greek